Acasă Uncategorized Bucureşti: Crin Antonescu exclude colaborarea cu PDL, chiar dacă acesta ar fi...

Bucureşti: Crin Antonescu exclude colaborarea cu PDL, chiar dacă acesta ar fi condus de Vasile Blaga

DISTRIBUIȚI

100588 – 02052011 – Colaborarea cu PDL este exclusă chiar şi în situaţia în care Vasile Blaga ar fi ales şef al democrat-liberalilor, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

„Şi Victor Ponta, şi eu, am spus mereu că nu facem vreo deosebire fundamentală între domnnul Boc şi domnnul Blaga, din punct de vedere politic, că PDL este exclus pentru noi de la orice înţelegere şi tratative, indiferent de cine ar câştiga congresul lor. Domnul Blaga trebuie să încerce să o convingă pe doamna Udrea eventual, de cine îi sunt adversari sau cine-i sunt prietenii, punctul nostru de vedere este clar, domnnul Blaga este în aceeaşi măsură adversarul nostru cum este şi domnnul Boc, cum este şi domnnul Băsescu”, a mai declarat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a mai spus că este curios „de ce, dacă domnnul Boc şi ciracii sunt atât de încrezători, uite, ieri, într-o zi frumoasă în general meteorologic, frumoasă ca semnificaţie, şi domnul Boc şi dnul Băsescu şi alţi domni şi doamne din PD nu au ieşit puţin la aer, puţin printre oameni.” Antonescu a adăugat că  Boc este numărul 1” al ţării în materie de „gogoşi”

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Bacău, că Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt o gogoaşă care se desumfla „încet, dar sigur”, şi că cei doi vor rămâne, în continuare, în opoziţie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.