Acasă Uncategorized Bucureşti: Crin Antonescu: “Pana la inceputul toamnei ar trebui finalizate procedurile interne...

Bucureşti: Crin Antonescu: “Pana la inceputul toamnei ar trebui finalizate procedurile interne ale USL pentru desemnarea candidatilor”

DISTRIBUIȚI

100603 – 03052011 – Pana la inceputul toamnei ar trebui finalizate procedurile interne ale USL pentru desemnarea candidatilor pentru consiliile judetene si municipiile resedinta de judet, a declarat presedintele PNL Crin Antonescu la postul public de televiziune, precizand ca vor urma sa se poarte si o serie de negocieri.

”Am vrea ca undeva la inceputul toamnei sa avem conturate in linii mari candidaturile, nominal, pentru a putea face si cu persoanele respective in posturile de candidati o campanie de sase-sapte luni. In aceasta primavara si in

 cursul verii vor avea loc sondajele si evaluarea lor, apoi negocierile, pentru a stabili care, unde, cum”, a spus presedintele PNL.

 

Crin Antonescu a mentionat ca se asteapta la unele tensiuni la nivel local, dar a adaugat ca depinde de liderii formatiunilor din USL sa le rezolve.

„Exista o proportie stabilita deja, care este una clara, aritmetica, la jumatate, paritate”, a precizat liderul PNL, cu privire la impartirea numarului de candidaturi. El a explicat ca, in situatia in care candidatii PSD ies pe primul loc in sondajele de opinie in mai mult de jumatate dintre judete, atunci social-democratii vor fi cei care vor alege cele 21 de judete. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.