Acasă Uncategorized Bucureşti: Cursuri gratuite de formare profesională pentru romiii din Sectorul 4

Bucureşti: Cursuri gratuite de formare profesională pentru romiii din Sectorul 4

DISTRIBUIȚI

101026– 16052011 –   Primăria Sectorului 4 şi Agenţia Locală de Ocupare a Forţei de Muncă Sector 4 îi anunţă pe cetăţenii de etnie romă de pe raza sectorului, că mai au la dispoziţie doar 29 de zile, pentru a se înscrie la cursurile de formare profesională, în vederea obţinerii unui post de operator mase plastice, croitor şi instalator.  

           Toţi cetăţenii de etnie romă din Sectorul 4 care doresc să urmeze un curs de calificare gratuit, pentru obţinerea unui loc de muncă, se pot adresa Primăriei Sectorului 4 (bd. George Coşbuc nr. 6-16) sau Agenţiei Locale de Ocupare a Forţei de Muncă Sector 4, (str. Spătaru Preda, nr. 12, corp B, Sector 5).

            Pentru înscrierea la cursuri, este obligatoriu ca aceştia să aibă domiciliul pe raza Sectorului 4, să prezinte actul de identitate în original şi o adeverinţă medicală care să ateste faptul că sunt apţi de muncă. 

           Pentru obţinerea certificatului de calificare, romii trebuie să meargă zilnic la cursuri, timp de trei luni, unde, sub îndrumarea unui formator profesional, se pot califica în diverse domenii de activitate. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.