Acasă Uncategorized Bucureşti: Deputatul Ciuhodaru: “Ministrul Sănătăţii dă o nouă dovadă de icompetenţă prin...

Bucureşti: Deputatul Ciuhodaru: “Ministrul Sănătăţii dă o nouă dovadă de icompetenţă prin alocarea a 200.000 de euro pentru prezervative XXL”

DISTRIBUIȚI

100629 – 03052011 – Deputatul Tudor Ciuhodaru consideră că Ministerul Sănătăţii dă o nouă dovadă de incompetenţă atunci când alocă 200.000 de euro pentru prezervative inutilizabile. Deputatul consideră că demisia ministrului Cseke Attila este necesară pentru a permite reanalizarea măsurilor dezastruoase din sănătate, precum desfiinţarea şi comasarea spitalelor, distrugerea medicinei de familiei şi trimiterea în exil a personalului medical.

,,Excitati şi surescitaţi de experienţa sadomasochistă a desfiinţării spitalelor din România şi de tăierile de 25 %  a salariilor personalului medical, reprezentanţii ministerului au decis ce e prioritar pentru sănătatea românilor–prezervativele  inutilizabile.Voyerismul escarelor prezentate de ministru a înceţoşat privirea înţelepţilor care ne guvernează. Totul e roz. Spitalele sunt noi şi bine dotate, medicina de familie poate acoperi nevoile medicale ale tuturor pacienţilor, elicopterele zumzăie pe cerul patriei, ambulanţele ajung la timp şi toţi pacienţii au medicamente ieftine. Pentru cei care aloca 200.000 de euro pentru prezervative XXL, memoria celor doi morţi în faţa spitalelor închise sau a Giuleştiului rămâne doar o chestiune secundară, folosită doar de răuvoitori. Reamintesc celor ce azi gustă din Viagra puterii că 200.000 de euro reprezintă salariile a peste 1000 de rezidenţi în România şi că achiziţionarea de prezervative nu va duce la erecţia bugetului minuscul din sănătate. A cumpara prezervative supradimensionate după ce ai aplicat tehnica Ciomu în sute de spitale reprezintă a nouă măsură a incompetenţei. Cu sau fără prezervativ, cei răspunzători de colapsul din sănătate trebuie să-şi dea demisia. Se pare că mărimea contează…doar când e vorba de comisioanele puterii,” a declarat deputatul Tudor Ciuhodaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.