Acasă Uncategorized Bucureşti: Încă 12 obiective de investiţii în infrastructura de mediu şi gospodărirea...

Bucureşti: Încă 12 obiective de investiţii în infrastructura de mediu şi gospodărirea apelor, aprobate de Guvern

DISTRIBUIȚI

101300 – 26052011 – Executivul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru 12 obiective de investiţii prioritare din infrastructura de mediu şi gospodărirea apelor, finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, a anunţat ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely. Suma totală alocată pentru programele aprobate astăzi este 647.967.000 de lei. “Anul acesta, prin aceste lansări de investiţii vom putea să dăm de două ori mai mulţi bani pentru investiţii de prevenire a inundaţiilor, decât anul trecut. Iar 2010 a fost anul în care am dat cei mai mulţi bani din 1990 încoace. Deci 2011 va fi un an bun pentru aceste lucrări de investiţii”, a declarat ministrul Mediului şi Pădurilor. Toate cele 12 obiective de investiţii au ca scop prevenirea efectelor distructive ale apelor, punerea în siguranţă a obiectivelor economice deja existente, precum şi eliminarea pericolului de pierdere a vieţilor omeneşti.  

Programul Naţional pentru Dezvoltarea Infrastructurii are două componente gestionate de Ministerul Mediului

 

 

 

 

 

 

 şi Pădurilor. Prima componentă se referă la realizarea de sisteme de alimentare cu apă şi canalizare şi are prevăzută suma de 1,3 miliarde de lei. A doua componentă a acestui program este cea de prevenire a inundaţiilor, având prevăzută suma de 2,4 miliarde de lei.

În şedinţa din 27 aprilie 2011, Guvernul României a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru 8 obiective de investiţii prioritare din infrastructura de mediu şi gospodărirea apelor, finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, în valoare totală de 663.877.000 lei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.