Acasă Uncategorized Bucureşti: Începe, oficial, râca între PSD şi PNL

Bucureşti: Începe, oficial, râca între PSD şi PNL

DISTRIBUIȚI

101237 – 24052011 – Liderii PSD au întocmit deja o listă cu judeţele care, potrivit unor sondaje de uz intern şi a rezultatelor la ultimele alegeri, ar trebui să fie „roşii” atât la preşedinţiile consiliilor judeţene, cât şi ale primăriilor marilor oraşe. Judeţele respective constituie ţinta preliminară pentru alegerile locale din 2012, candidaţii de aici trebuind să fie, în opinia pesediştilor, de culoare roşie. Protocolul USL prevede că PSD va avea câte 21 de candidaţi la primării de mari oraşe şi consilii judeţene, în timp ce PNL şi PC câte 20. Oricum, proporţia nu este bătută în cuie, sondajele oficiale care urmează să fie gata în iulie, precum şi negocierile de la centru, putând duce la un plus de candidaţi pentru pesedişti. Cele aproape 20 de judeţe sunt fiefurile în care, chiar şi fără sondajele oficiale ale USL, potenţialii candidaţi ai PSD ar avea câştig de cauză asupra celor din PNL şi sunt, potrivit unor surse din PSD, punctul minim de plecare pentru orice negocieri.

 

 

 

 

 

 

Astfel, candidaţii pentru primării şi consilii judeţene ar trebui să fie pesedişti în Argeş, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Buzău, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Olt, Suceava, Tulcea, Teleorman, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

Pentru Ilfov situaţia se va lămuri în vizita din Grecia, care are loc în aceste zile, social-democraţii nefiind împăcaţi cu ideea că Robert Negoiţă, care îşi face deja campanie electorală în judeţ, nu ar candida pentru şefia Consiliului Judeţean, în locul lui liberalii dorindu-l pe Marian petrache. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.