Acasă Uncategorized Bucureşti: Mare chef mare la Clubul Generalilor

Bucureşti: Mare chef mare la Clubul Generalilor

DISTRIBUIȚI

100574 – 02052011 – Oamenii generalului Oprea dau petrecere mare la finele săptămânii viitoare, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, convocat pe 7 mai la Bucureşti. Motivul de sărbătoare este dublu: un an de la înfiinţarea UNPR, dar şi 25 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de echipa de fotbal Steaua Bucureşti. Locaţia: una care aparţine Ministerului Apărării Naţionale. Uneperiştii din ţară au fost chemaţi săptămâna viitoare la Bucureşti pentru a participa la şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Acesta este motivul oficial. Neoficial, întâlnirea va fi una de socializare, pentru ca membrii UNPR să se vadă la faţă, la un an de la înfiinţarea partidului.

 

 

 

 

„Va fi o şedinţă normală, de socializare, la un an de la înfiinţarea partidului. Vom avea invitaţi din zona sindicală, dar şi de la celelalte partide”, au declarat surse din UNPR. Pe 1 mai 2010, la Cercul Militar Naţional s-a desfăşurat prima şedinţă a nou-înfiinţatei formaţiuni politice, condusă de tridentul Marian Sârbu-Gabriel Oprea-Cristian Diaconescu. Uniunea se formase în mare parte din oameni politici care au plecat din PSD, lor alăturându-se şi câţiva parlamentari ce au părăsit PNL. Printre numele sonore: Şerban Mihăilescu, Eugen Nicolicea şi Neculai Onţanu.

Dublă sărbătoare – Dacă şedinţa de sâmbătă a UNPR de la Palatul Parlamentului nu anunţă lucruri spectaculoase, partea interesantă este pregătită pentru a doua parte a zilei. Cei aleşi de generalul Oprea vor participa la o petrecere specială dată în cinstea generalului Iordănescu. „Pe 7 mai, se împlinesc 25 de la finala de la Sevilla unde Steaua a câştigat Cupa Campionailor, iar generalul Iordănescu este eroul nostru. Este normal să facem o petrecere şi pentru domnia sa, dar şi pentru partid, care împlineşte un an de existenţă”, au explicat sursele citate. Locaţia aleasă este „Clubul Generalilor”, care aparţine de ministerul condus de Gabriel Oprea. „Sunt în discuţie trei locaţii. Dacă este soare şi frumos vom merge la Clubul Generalilor. Dacă nu, probabil, vom merge la restaurantul unui coleg din partid sau la Cercul Militar Naţional. Decizia ne va fi comunicată astăzi la Biroul Naţional”, au precizat cei din UNPR. De precizat că locaţia – Clubul Generalilor a fost folosită şi de primarul din Voluntari, Florentin Pandele, la nunta cu Gabriela Firea.

Partidul gradaţilor – UNPR se poate lăuda totuşi că este partidul cu cele mai înalte grade militare. Neculai Onţanu, Anghel Iordănescu şi Gabriel Oprea sunt generali în rezervă, iar Cristian Diaconescu şi Marian Sârbu au grad de colonel în rezervă. Alţi ofiţeri de la UNPR sunt senatorul Chivu-Serioja – colonel în rezervă, senatorul Ovidius Mărcuţianu – maior, senatorul Liviu Câmpanu – locotenent – colonel şi deputatul Eugen Nicolicea – locotenent-colonel. De precizat că gradele militare sunt „în rezervă”. – www.promptmedia.ro, sursa – Puterea

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.