Acasă Uncategorized Bucureşti: Ministerul Dezvoltării dă 5,5 milioane de lei pentru promovarea brandului turistic...

Bucureşti: Ministerul Dezvoltării dă 5,5 milioane de lei pentru promovarea brandului turistic al României

DISTRIBUIȚI

– 100759 – 06052011 – Ministerul Dezvoltarii lanseaza o licitatie publica pentru realizarea de obiecte si materiale promotionale pentru promovarea brandului turistic al Romaniei, pentru care va plati peste 5,5 milioane de lei.

Contractul este divizat pe loturi: Lotul 1 – Obiecte promotionale, cu o valoare estimata este de 5.499.700 lei fara TVA si Lotul 2 – Materiale promotionale, cu o valoare estimata este de 14.405 lei fara TVA, se arata intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii.

Finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional – Axa 5 – operatiunea „Crearea unei imagini

pozitive a Romaniei ca destinatie turistica prin definirea si promovarea brandului turistic national”.

 

 

Criteriul de atribuire al contractului este pretul cel mai scazut, iar ofertantul trebuie sa depuna impreuna cu oferta tehnica si mostre pentru obiectele promotionale solicitate in caietul de sarcini.

Toate obiectele si materialele promotionale vor fi inscriptionate cu elementele de identitate vizuala a brandului de turism, in conformitate cu recomandarile din Manualul de Brand, precum si cu cele prevazute in manualul de identitate vizuala ale Programului Operational Regional. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.