Acasă Uncategorized Bucureşti: Oportunităţi de colaborare cu companiile din Macao

Bucureşti: Oportunităţi de colaborare cu companiile din Macao

DISTRIBUIȚI

101043 – 17052011 –   Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în colaborare cu Consulatul General al României în Hong Kong şi Macao a organizat seminarul „New Challenges – New Opportunities”, eveniment la care a participat o delegaţie de 20 de oameni de afaceri din Macao condusă de Francis Tam Pak Yuen, secretarul pentru economie şi finanţe din Macao. Au mai participat consulul general al României pentru Macao şi Hong Kong, dSorin Vasile, reprezentanţi ai Centrului Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine (CRPCIS) şi ai mediului de afaceri românesc.

Delegaţia din Macao şi-a exprimat dorinţa ca, în cadrul vizitei oficiale la Bucureşti, să întâlnească reprezentanţii Sistemului Cameral din România şi ai mediului de afaceri românesc cu scopul stabilirii unor contacte de afaceri reciproc avantajoase, principalele domenii de interes ale delegaţiei oamenilor de afaceri fiind: turismul, energia verde, textilele, construcţiile, sectorul imobiliar şi cazinourile.

Camera de Comerţ şi Industrie a României, reprezentată de cei doi vicepreşedinţi, Valentin Cismaru şi Sorin Dimitriu, continuă astfel acţiunile de abordare şi promovarea a oportunităţilor de cooperare cu pieţe non-UE, consolidând în acelaşi timp dialogul cu parteneri precum Consulatul General al României în Hong Kong şi Macao şi CRPCIS.

În finalul evenimentului a fost semnat un acord de cooperare între CRPCIS şi Institutul pentru Promovarea Comerţului şi a Investiţiilor din RAS Macao, moment urmat de desfăşurarea întâlnirilor programate între reprezentanţii firmelor din ambele ţări. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.