Acasă Uncategorized Bucureşti: Partidul Verde cere începerea urmăririi penale împotriva celor care au dispus...

Bucureşti: Partidul Verde cere începerea urmăririi penale împotriva celor care au dispus masacrarea câinilor la Botoşani

DISTRIBUIȚI

100916 – 12052011 – Conducerea Partidului Verde, membru al Verzilor Europeni, acuză de acte criminale pe autorii masacrului de la adăpostul de câini din Botoşani şi cere autorităţilor să ia măsuri imediate pentru a descoperi vinovaţii care au omorat cu bestialitate câinii comunitari.

Prim-vicepreşedintele Partidului Verde, Antonio Momoc, apreciază că acesta este modul în care înţeleg autorităţile din România să trateze problema câinilor fără stăpân: “Acest tip de comportament criminal împotriva câinilor comunitari este incurajat în toată ţara de proiectul de eutanasiere pe care în Bucureşti îl susţine Elena Udrea şi PDL. Aşa înţeleg cei din administraţia publică locală eutanasierea: ca măcel şi crimă! Cei 200 de câinii din adăpostul special amenajat la Botoşani au fost ucişi cu bestialitate  şi încărcaţi în saci. Mă întreb cine sunt cu adevărat animalele: câinii care latră de foame şi frică sau aceşti indivizi care ucid cu sânge rece?, a spus Antonio Momoc.

Vicepreşedintele PV, Ovidiu Iane, consideră că scuza celor care au ucis câinii la Botoşani că tratamentul pentru bolile de care sufereau animalele ar fi fost mai scump decat eutanasierea este o aberaţie: “Dacă a omorî în bătaie înseamnă a eutanasia înseamnă că acei indivizi care au recurs la maltratare, la acte criminale au probleme grave de percepţie a realităţii. Nu te apuci să chinui şi omori animale în serie pentru că nu ai fonduri. Ştiţi că era un cântec al Adei Milea: “Unii sunt proşti din lipsă de fonduri”.

Verzii blamează atitudinea autorităţilor locale din Botoşani şi cer începerea urmăririi penale pe numele celor din administraţia locală care au dispus asemenea măsuri. Partidul Verde se alatură organizaţiilor şi asociaţiilor pentru  protecţia animalelor care protestează faţă de brutalitatea cu care sunt tratate animalele de către administraţia publică din România. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.