Acasă Uncategorized Bucureşti: Preşedintele Benetton Group, interesat de reabilitarea Centrului Istoric al Capitalei

Bucureşti: Preşedintele Benetton Group, interesat de reabilitarea Centrului Istoric al Capitalei

DISTRIBUIȚI

 – 100725 – 06052011 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit joi cu presedintele Benetton Group, Luciano Benetton, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti.

Presedintele Benetton si-a exprimat interesul de a initia colaborari cu municipalitatea orasului Bucuresti, in cat mai multe dintre domeniile de activitate ale Grupului.

Un interes particular a fost exprimat pentru zona Centrului Istoric al

 Bucurestiului, unde compania ar putea investi in vederea revigorarii unora dintre spatiile aflate in proprietatea municipalitatii.

 

 

Primarul general Sorin Oprescu a indicat ca prim pas in acest sens explorarea oportunitatilor de initiere a unor parteneriate publice private, al caror obiect ar urma sa fie stabilit in cursul lunilor ce vor urma. 

Anterior intalnirii avute la sediul primariei, Luciano Benetton, de profesie arhitect, a efectuat o scurta vizita in Centrul Istoric, fiind incantat de potentialul cultural, turistic si comercial al zonei.

Luciano Benetton este presedintele grupului cu acelasi nume, una dintre cele mai mari companii europene, prezenta in peste 120 de tari si avand o cifra de afaceri anuala de peste două miliarde de euro. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.