Acasă Uncategorized Bucureşti: Tehnologii verzi pentru sectorul construcţiilor

Bucureşti: Tehnologii verzi pentru sectorul construcţiilor

DISTRIBUIȚI

100666 – 04052011 – Ministerul Mediului şi Pădurilor organizează pe 5-6 mai 2011, la Hotel Royal din Bucureşti, întâlnirea EcoTechnoNet cu tema Tehnologii verzi pentru sectorul construcţiilor.

Evenimentul este realizat în cadrul Proiectului ECO-EMERGE, coordonat de M.M.P şi care beneficiază de experienţa şi asistenţa Guvernului Norvegiei. ECO-EMERGE are ca scop orientarea pieţei de produse, servicii şi tehnologii către sustenabilitate, introducând eco-inovarea în toate sectoarele de activitate prin crearea unei reţele naţionale care să sprijine achiziţiile ecologice şi să promoveze bunele practici în domeniul eco-tehnologiilor.

Întâlnirea EcoTechnoNet cu tema Tehnologii verzi pentru sectorul construcţiilor face parte din seria de reuniuni ce au loc în întreaga ţară, până la sfârşitul lunii mai, şi care îşi propune înfiinţarea unei reţele naţionale de eco-inovatori care să funcţioneze în context european.

Printre subiectele ce vor fi abordate în cadrul întâlnirii se numără rolul Consiliilor pentru clădiri verzi în orientarea sectorului imobiliar către sustenabilitate, perspectiva unui investitor în construcţii verzi, prezentarea unor exemple de proiecte eco-inovatoare din sectorul construcţiilor, sisteme de certificare a clădirilor verzi, ghidurile europene pentru cele mai bune tehnici disponibile, materiale ecologice utilizate în construcţii. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.