Acasă Uncategorized Bucureşti: UNPR tatonează terenul în jurul partidului lui Dan Diaconescu

Bucureşti: UNPR tatonează terenul în jurul partidului lui Dan Diaconescu

DISTRIBUIȚI

 – 100774 – 08052011 – La un an de la înfiinţarea formaţiunii, Comitetul Executiv Naţional al UNPR, s-a reunit sâmbătă la Palatul Parlamentului. Invitaţi de onoare au fost ziaristul Dan Diaconescu şi preşedintele CJ Iaşi, Constantin Simirad.

Discuţiile au vizat bilanţul la un an de la înfiinţare, pregătirea alegerilor din 2012 şi poziţia partidului în actuala Coaliţie Guvernamentală.

„Pentru un fost puşcăriaş, este o onoare să fiu invitat alături de aceşti distinşi politicieni”, a afirmat Dan Diaconescu. Acesta a spus că Partidul Poporului (PP) – formaţiune pe care fondat-o – nu are voie să facă niciun fel de alianţă cu un alt partid.

Deşi oficial nu s-au făcut declaraţii despre acest lucru, nu este exclus ca formaţiunea condusă de generalul Gabriel Oprea să încerce o fuziune prin

 absorbţie cu partidul – nerecunoscut încă de tribunal – al lui Dan Diaconescu, ştiut fiind faptul că ultimele sondaje situează formaţiunea acestuia mult mai bine în încrederea polpulaţiei decât UNPR, care nu depăşeşte nici măcar pragul de intrare în Parlament. –

www.promptmedia.ro

www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.