Acasă Uncategorized Bucureşti: “Ziua Sportului – Campioni Speciali” pentru copiii cu dizabilităţi

Bucureşti: “Ziua Sportului – Campioni Speciali” pentru copiii cu dizabilităţi

DISTRIBUIȚI

101047 – 17052011 –   Elevii din sectorul 2, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani sunt invitaţi vineri, 20 mai a. c., de la orele 10.00, la sărbătorirea Zilei Sportului, organizată la Centrul Şcolar nr. 3 şi în parcul Florilor din Şoseaua Pantelimon.

         În cadrul Planului Naţional de Acţiune privind Strategia Naţională de Acţiune Comunitară, Centrul Şcolar nr. 3 din Sectorul 2 a iniţiat „Ziua Sportului – Campioni Speciali” cu scopul de a promova calităţile sportive ale copiilor cu dizabilităţi care nu au acces la sportul de performanţă, precum şi pentru a mobiliza cât mai mulţi elevi şi voluntari să practice sportul de orice fel.

         Competiţia sportivă se va desfăşura pe mai multe domenii care cuprind: cros (băieţi – 1000 m şi fete – 800 m), tenis de masă, şah, mini fotbal şi probe la alegere (step aerobic, dans sportiv, pantomimă, dans folcloric sau modern).

         La eveniment sunt aşteptaţi elevi din şcolile de masă şi speciale, elevi cu deficienţe de auz, nevăzători, deficienţi mintal. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.