Acasă Uncategorized Buftea: Omul de încredere al lui Vîntu va fi cercetat în libertate

Buftea: Omul de încredere al lui Vîntu va fi cercetat în libertate

DISTRIBUIȚI

101036 – 17052011 –   Judecatoria Buftea a admis cererea de eliberare sub control judiciar a lui Ion Ilie Cezar, cercetat alaturi de Sorin Ovidiu Vintu, alaturi de care este acuzat ca l-ar fi santajat pe Sebastian Ghita. Hotararea nu este definitiva.

Pe de alta parte, Sorin Ovidiu Vintu, care a solicitat si el eliberarea sub control judiciar, a anuntat, luni, in sala de judecata, ca renunta la solicitare,instanta luand act de pozitia acestuia.

Judecatoria Sectorului 5 a decis, pe 10 mai, sa isi decline competenta de solutionare a cererilor de eliberare sub control judiciar formulate de Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar in favoarea Judecatoriei Buftea, hotararea fiind definitiva. Astfel, instanta a admis exceptia de necompetenta teritoriala invocata de procurorul de sedinta si a dispus declinarea dosarelor.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar au fost arestati pentru 29 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis, pe 29 aprilie, recursul procurorilor impotriva deciziei din 21 aprilie a Judecatoriei Sectorului 5, care a decis cercetarea celor doi in libertate. Decizia Tribunalului Bucuresti, luata cu majoritate de voturi, a fost definitiva. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.