Acasă Uncategorized Constanţa: Mărfuri nedeclarate şi contrafăcute de 25.000 de euro, reţinute de vameşii...

Constanţa: Mărfuri nedeclarate şi contrafăcute de 25.000 de euro, reţinute de vameşii constănţeni

DISTRIBUIȚI

100667 – 04052011 – Vameşii constănţeni au descoperit şi reţinut  miercuri mărfuri generale nedeclarate şi portofele contrafăcute, în valoare de 25.000 euro, în trei containere sosite din China pentru trei societăţi comerciale din judeţele Prahova, Ilfov şi Bacău.

Astfel, în urma controlului vamal, în primul container care avea declarate mărfuri generale (articole sportive şi cosmetice), au fost descoperite 2380 foarfece de mână şi 280 seturi pentru frigărui în valoare de 1300 euro. În cel de-al doilea container care avea declarate plăci de marmură, au fost descoperite 205 chituri de lipit, pasta de întărire, rulete, role abrazive, în valoare de 300 euro. Bunurile nedeclarate, în valoare de 1.600 euro, au fost reţinute de către autoritatea vamală, iar cele două societăţi au fost amendate cu câte 3 000 lei.

 În cel de-al treilea container selectat, care avea declarate colete cu genţi, au fost descoperite, în urma controlului vamal, 510 portofele pentru bărbaţi inscripţionate Armani, Levi’s şi Boss, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 23 000 euro. Bunurile susceptibile a fi contrafăcute au fost reţinute de către autoritatea vamală în vederea trimiterii spre expertizare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.