Acasă Uncategorized Galati: Procurorii anchetează accidentul cu deltaplanul de la Galaţi

Galati: Procurorii anchetează accidentul cu deltaplanul de la Galaţi

DISTRIBUIȚI

101132 – 19052011 – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi s-a autosesizat în urma prăbușirii, în această dimineață, a unui deltaplan în apropierea localitatea Scânteiești (Galați).

Pilotul a murit in urma impactului cu solul, iar în jurul deltaplanului s-au descoperit mai multe pachete de țigări, ceea ce îi face pe anchetatori să verifice și posibilitatea ca respectivul deltaplan să fie implicat ăn traficul cu țigări. Zona în care a avut loc accidentul este retrasă pentru că în apropiere se află un poligon.

Autoriățtile au fost alertate de un localnic care a descoperit deltaplanul prăbușit la ora 05 dimineața.

Este posibil ca pilotul care s-a prăbușit cu deltaplanul să fi venit de peste graniță, pentru că în zonă nu erau anunțate zboruri cu aparte ultraușoare.

Deltaplanul era înmatriculat în Republica Moldova. La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din doi procurori de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Galaţi şi specialişti criminalişti, fiind de asemenea prezent un reprezentant local al Autorităţii Aeronautice Române. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.