Acasă Uncategorized Hai acasă! Oportunităţile de carieră sunt aproape de tine!

Hai acasă! Oportunităţile de carieră sunt aproape de tine!

DISTRIBUIȚI

101214 – 23052011 – Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) aduce oportunităţile de carieră mai aproape de tinerii români de pretutindeni. Astfel, la început de vară, LSRS invită studenţii români să aplice la Business Consulting Case Study Event şi Go4Media.

La început de vară, Liga Studenţilor Români din Străinătate organizează două evenimente pentru dezvoltarea carierei studenţilor şi absolvenţilor români de pretutindeni. Astfel, tinerii interesaţi de o carieră în domeniul consultanţei/ management-ului strategic sau media/comunicare vor avea ocazia să participe la evenimente în cadrul cărora vor interacţiona cu reprezentanţi ai companiilor de top din domeniul vizat, vor lucra timp de o zi alături de experţi consacraţi în domeniu şi vor avea şansa de a câştiga stagii de practică pe durata verii la una dintre companiile prezente în program.

Marţi 21 iunie la „Bucharest Hubb” va avea loc prima ediţie a proiectului Go4Media, în cadrul căruia tinerii interesaţi să îşi dezvolte o carieră în domeniul media/comunicare, se vor întâlni faţă în faţă cu reprezentanţi ai companiilor de top din domeniu. Aplicaţiile pentru eveniment sunt deschise până la 20 iunie.

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) este singura organizaţie care asigură un cadru de organizare reprezentativ al studenţilor şi absolvenţilor români din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanţi de valoare ai României, precum şi o atitudine pozitivă faţă de perspectivele întoarcerii lor în ţară după terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale şi culturale ale membrilor săi, precum şi de a facilita contribuţia lor la dezvoltarea României. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.