Acasă Uncategorized Huşi: Un elev a fost înjunghiat în internatul unui liceu din Huşi

Huşi: Un elev a fost înjunghiat în internatul unui liceu din Huşi

DISTRIBUIȚI

100798 – 09052011 – Un elev în vârstă de 18 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat, duminică, în internatul Liceului Agricol din Huşi, de un coleg de cameră.

Potrivit primelor informaţii, în cameră erau şapte elevi de liceu, iar, la un moment dat, între doi dintre ei a izbucnit un conflict. Unul dintre cei doi a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe colegul cu care se certa.

„Iniţial, între cei doi tineri a avut loc un schimb de replici, după care s-au lovit reciproc cu palmele. Totul a fost în urma unui conflict spontan, iar poliţiştii vor stabili cauzale acestei altercaţii. Adolescentul de 16 ani şi-a înjunghiat colegul de cameră cu un cuţit în spate, provocându-i acestuia o leziune care a necesitat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, citat de Realitatea Tv.

Elevul rănit a fost internat la spitalul din Huşi. Dr. Lucia Rotaru, directorul Spitalului Municipal Huşi, a declarat că tânărul a fost înjunghiat în spate, foarte aproape de plămâni şi aproape de coloana vertebrală.

„Pacientul a fost înjunghiat la nivel toracic paravertebral, aproape de coloana vertebrală, adâncimea rănii fiind de 15 centimetri. Adolescentul a fost stabilizat hemodinamic, fiind efectuate manevrele de resuscitare. Pacientul era sub şoc posttraumatic. În urma înjunghierii, adolescentului i-a fost perforat plămânul drept, fiind necesar un drenaj pleural care să-l ajute pe pacient să respire. În aceste condiţii, am decis transferarea pacientului la o clinică de specialitate din Iaşi „, a spus medicul Cristian Lelicescu.

Poliţia a început o anchetă în acest caz. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.