Acasă Uncategorized Iaşi: „Spionaţii” de la Iaşi au fost la DNA

Iaşi: „Spionaţii” de la Iaşi au fost la DNA

DISTRIBUIȚI

101119 – 19052011 – Cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Iaşi, Victor Chirilă şi Constantin Adăscăliţei, au fost prezenţi joi dimineaţa la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde au fost informaţi de procurori că pe numele lor există un dosar penal şi că vor fi citaţi pentru a le fi aduse la cunoştinţă acuzaţiile. „Nu intrăm în panică şi avem încrede că instituţiile statului îşi fac treaba şi vor afla adevărul”, a declarat Constantin Adăscăliţei, cu stereotipia binecunoscută a politicienilor români. Avocatul celor doi Marius Striblea, a solicitat un document privind legalitatea interceptărilor. „DNA a dat-o în bară. Important e să ştim modalitatea de sesizare, este o încălcare a drepturilor clienţilor mei. Vom afla foarte repede o soluţie în acest caz şi eu cred că e vorba de neînceperea urmăririi penale”, a spus Striblea.

După cum se cunoaşte, cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judetean Iaşi

 

 

 

 

 

 

 

 au descoperit camere de supraveghere în birourile lor. Vicepreşedinţii sunt convinşi că erau spionaţi şi au făcut plângere la Poliţie.  Camerele de supraveghere au fost descoperite de cei doi vicepreşedinţi la tocul uşilor de la birouri.

La DNA a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad. Acesta declarase ieri că cei doi vicepreşedinţi şi-ar fi pus singuri microfoane pentru „a-şi da importanţă”.

Birourile celor doi sunt acum sigilate, iar cercetările continuă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.