Acasă Uncategorized Libia: Un vas cu 600 de refugiaţi s-a scufundat în mare

Libia: Un vas cu 600 de refugiaţi s-a scufundat în mare

DISTRIBUIȚI

100838 – 10052011 – Un vas care transporta circa 600 de imigranti care incercau sa fuga din Libia s-a scufundat langa coasta tarii nord-africane, a anuntat ONU, luni.

Agentia ONU pentru refugiati incearca sa confirme incidentul. Se pare ca vasul s-a rupt pur si simplu, in mare, la scurt timp dupa ce s-a indepartat de un port de langa Tripoli, vineri, informeaza MSNBC .

Deocamdata nu se stie numarul exact al celor care s-au inecat, iar situatia din Libia face aproape imposibila o confirmare oficiala a incidentului.

Martorii care au relatat incidentul se aflau pe un alt vas, care a ajuns in Italia, in cele din urma. Oamenii au vazut cum nava s-a desfacut in bucati si s-a scufundat.

Numarul de imigranti care pleaca din Libia de la inceputul revoltei populare, dar si din celelalte natiuni nord-africare unde sunt semne de revolta, este in crestere. Incidentele de genul celui petrecut vineri sunt, din pacate, tot mai dese.

Cel putin trei alte vase au plecat din Libia la sfarsitul lunii martie au disparut, iar oficialii ONU se tem ca ar putea fi vorba despre alte cateva sute de morti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.