Acasă Uncategorized Mamaia: Cel mai mare club din Mamaia a fost demolat din nou

Mamaia: Cel mai mare club din Mamaia a fost demolat din nou

DISTRIBUIȚI

101059 – 17052011   Cel mai mare club din Mamaia a fost demolat marţi. Localul nu avea autorizaţie, aşa că au intrat în acţiune buldozerele inspectoratului de stat în construcţii.  Acţiunea a fost coordonată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Şefului Inspectoratului Teritorial în Construcţii Constanţa, Gigi Chiru, a declarat că operaţiunea de demolare a clubului s-a desfăşurat fără incidente. „Au fost prezenţi şi proprietarii clubului, care au recuperat ceea ce s-a mai putut.  Ei nu au încotro şi trebuie să demoleze pentru că sunt în ilegalitate. Eu, în nume personal, pentru binele staţiunii Mamaia, aş fi preferat ca un astfel de club să fi funcţionat legal şi să aibă toate autorizaţiile necesare. Însă legea trebuie respectată şi de un astfel de brand, la fel ca toată lumea”, a declarat Gigi Chiru, citat de Antena 3.

Clubul Bamboo a fost demolat şi la sfârşitul sezonului estival din 2010, tot din cauza lipsei autorizaţiei, însă a fost reconstruit în această primăvară. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.