Acasă Uncategorized New York: Pete de sânge descoperite în camera de hotel în care...

New York: Pete de sânge descoperite în camera de hotel în care a stat şeful FMI

DISTRIBUIȚI

101058 – 17052011   Mai multe pete de sânge au fost descoperite pe pat în camera de hotel în care a stat şeful FMI la New York şi în care ar fi avut loc agresiunea de care este acuzat Dominique Strauss-Kahn. Mai mult, se pare că anchetatorii au găsit şi alte probe, care nu au fost date încă publicităţii, transmite realitatea Tv.

Potrivit unor surse din Poliţie, în camera de hotel în care a stat şeful FMI şi în care ar fi avut loc agresiunea s-au găsit mai multe pete de sânge, pe pat.

Între timp, presiunile pentru demisia lui Dominique Strauss-Kahn, şeful FMI, se intensifică. Ministrul austriac de Finanţe, Maria Fekter, i-a cerut acestuia să-şi reconsidere poziţia, în timp ce omologul spaniol, Elana Salgado, şi-a exprimat susţinerea pentru victimă.

Strauss-Kahn se află în custodie în faimoasa închisoare Rikers din New York, după ce a fost arestat, sâmbătă, pentru că ar fi încercat să violeze o cameristă. Şeful FMI neagă acuzaţiile.

Avocatul lui Strauss-Kahn susţine că acesta beneficiază de o apărare explozivă: contactul dintre şeful FMI şi cameristă ar fi fost consimţit. „Suntem de părere că dovezile nu vor confirma că a fost un contact forţat”, a spus Ben Brafman, avocatul şefului FMI. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.