Acasă Uncategorized Grecia, Atena: Au fost aleși noii lideri ai Confederației Europene a Sindicatelor

Grecia, Atena: Au fost aleși noii lideri ai Confederației Europene a Sindicatelor

DISTRIBUIȚI

101137 – 19052011 – Delegaţiile sindicale din 36 de stat care participă la Congresul Confederaţiei Europene a Sindicatelor (CES) au votat şi au ales noul secretar general al Confederaţiei, în persoana doamnei Bernadette Ségol şi noul preşedinte – Ignacio Fernández Toxo.  Bernadette Ségol şi Ignacio Fernández Toxo vor reprezenta Confederaţia Europenă a Sindicatelor pentru următorii patru ani. Noul preşedinte al Confederaţiei Sindicatelor Europene, Ignacio Fernández Toxo este secretar general al sindicatului spaniol „Confederación Sindical de Comisiones Obreras”.Bernadette Ségol este secondată de o nouă echipă. Niemec Józef şi Itschert Patrick au fost aleşi în funcţia de secretar general adjunct, Menne Claudia, Visentini Luca, Veronica Nilsson Anna-Maria, Judith Kirton-Darling care au fost aleşi în funcţia de secretar confederal.

 

 

 

 

 

 

Bernadette Ségol s-a născut în 1949 în Luzech (Franţa). Este divorţată şi are  patru copii. Bernadette Ségol este membru al Comitetului Executiv al CES din 1985. Patrick Itschert este din Belgia şi s-a născut în 1953. Are patru copii şi activează în cadrul CES unde a funcţionat ca secretar general al Federaţiei Europene a Sindicatelor pentru textile, îmbrăcăminte, pielărie şi încălţăminte.

Józef Niemiec este din Polonia şi s-a născut în martie 1955. Niemiec este secretar confederal al CES din anul 2003. Judith Kirton-Darling s-a născut in Tanzania în 1977, şi este cetăţean britanic. Activează în CES din 2008. Claudia Menne s-a nascut în 1962 în Germania. Din 2006, Claudia Menne este responsabil de departamentul pentru egalitatea de şanse şi pentru politica pentru femei şi familie.

Veronica Anna-Maria Nilsson s-a născut în 1971 în Suedia şi este consilier CES din martie 2010. Visentini Luca s-a născut în 1969 în Udine, Italia şi activează în CES din 1996. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.