Acasă Uncategorized Washington: Obama a decis să nu fie publicate fotografiile cu bin Laden...

Washington: Obama a decis să nu fie publicate fotografiile cu bin Laden mort

DISTRIBUIȚI

100681 – 05052011 – Presedintele american Barack Obama a decis sa nu dea publicitatii fotografiile care il infatiseaza pe liderul terorist Osama bin Laden mort. Nu se stie deocamdata motivul care a stat la baza acestei decizii, insa sunt voci care spun ca s-a luat in considerare faptul ca fotografiile ar face din Osama un „martir”.

Senatorul american Kelly Ayotte a anuntat insa presa americana, miercuri, ca a vazut fotografiile cu liderul al Qaida si ca l-a recunoscut pe acesta, in pofida faptului ca imaginile sunt socante. „Le-am vazut. Un alt senator mi le-a aratat. In opinia mea, este el”, a spus senatorul republican de New Hampshire. Kelly Ayotte este membru in Comitetul senatorial pentru serviciile armate.

Anterior, Fox News a relatat ca a vorbit cu un inalt oficial american care i-a confirmat ca a vazut imaginile, ca sunt „socante”, si ca arata cu claritate cum o parte a capului lui bin Laden a fost impuscata si s-a desprins, dezvaluind fragmente de craniu si creier.

Un oficial guvernamental a precizat ca administratia are la dispozitie o multime de imagini din care sa aleaga, insa majoritatea sunt socante, intrucat Osama a fost impuscat deasupra ochiului stang.

CIA a fost insarcinata cu alegerea catorva imagini care pot fi aratate publicului, insa ultimul cuvant il are Casa Alba. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.