Acasă Uncategorized Zalău, Sălaj: Boc e sigur pe victorie

Zalău, Sălaj: Boc e sigur pe victorie

DISTRIBUIȚI

Blaga nu renunţă100701 – 05052011 – Ştiindu-şi spatele asigurat de preşedintele Traian Băsescu şi din ce în ce mai sigur că va mai prinde încă un mandat în fruntea partidului, liderul PDL, Emil Boc, a râs, joi, atunci când a fost întrebat dacă va candida pentru o altă funcţie în cazul în care nu va câştiga şefia PDL, răspunzând apoi, ironic: „Cu mine vorbiţi? Cred că v-am dat răspunsul la această întrebare”. Boc a spus apoi că liderul PDL Sălaj, deputatul Lucian Bode, este unul dintre cei 33 de preşedinţi de organizaţii care susţin moţiunea sa la alegerile de la jumătatea acestei luni.

Boc nu a scăpat ocazia să spună din nou că în PDL este democraţie şi că voturile se obţin prin convingere şi nu prin aranjamente de culise, cu toate că în ultimele zile cele două tabere – Boc şi Blaga – s-au întâlnit de mai multe ori pentru a discuta despre ce funcţii vor ocupa oamenii lor după congres.

 

 

 

 

De asemenea, Boc s-a plâns, din nou, că e singur împotriva tuturor.

De partea cealaltă, nici Vasile Blaga nu renunţă la luptă şi se pare că secretarul general al partidului recâştigă teren pe ultima sută de metri. În PDL se vorbeşte că Blaga ar fi început să recâştige teren după ce primarii partidului au descoperit că doar cu promisiuni nu pot repara şi construi nimic la timp pentru a-şi asigura un nou mandat. Calculele arată că fondurile promise în prag de primăvară ar putea ajunge la primari abia în toamnă, anotimp deloc propice construcţiilor de orice fel. Ceea ce ar duce evident la pierderea oricărui avantaj electoral în perspectiva „localelor” din primăvara viitoare, motiv suficient ca unii să înceapă să se întrebe dacă nu cumva îl trădează pe gratis pe Blaga.

Mai mult, există mulţi primari ai PDL care spun „în faţă” că îl vor susţine pe Emil Boc la şefia partidului, dar la momentul votului vor merge pe mâna lui Vasile Blaga pentru că s-au săturat de înjurăturile pe care le primesc de la oameni „în numele preşedintelui”. „Mi-e jenă să mai ies pe stradă!”, spunea, recent, un primar PDL dintr-o localitate ilfoveană. „Nu îmi pot duce la bun sfârşit promisiunile faţă de cetăţeni pentru că de la guvern mi se spune mereu că nu sunt bani. Sunt bani destui, însă sunt alocaţi mai mult prin zona Sucevei şi prin zona Aradului”, spune la rândul său un edil din judeţul Ialomiţa, care a spus că „a venit vremea să scăpăm de Boc” şi să „readucem partidul la nivelul din 2004”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.