Acasă Uncategorized Zeci de gospodării au fost inundate la Braşov

Zeci de gospodării au fost inundate la Braşov

DISTRIBUIȚI

101032 – 17052011 –   După un sfârşit de săptămână cu 28 de grade Celsius, mai multe zone ale ţării au fost măturate luni seară de furtuni. Cea mai afectată zonă este Braşovul, unde zeci de gospodării au fost inundate.

Cu puţin înainte de miezul nopţii, localnicii din Săcele s-au trezit înconjuraţi de ape. În doar câteva minute, în unele locuri, apa avea chiar şi un metru adâncime. Mai multe maşini au fost luate de şuvoaiele puternice, iar una dintre ele s-a oprit într-o conductă de gaz, transmite Antena 3.

A plouat torenţial şi în Focşani. Mai multe străzi şi un pasaj au fost inundate.

În Târgovişte, acoperişul unui bloc a fost smuls de furtună şi aruncat peste mai multe maşini. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Proprietarii maşinilor avariate vor acum să ceară daune de la primărie.

Vremea rea a făcut pagube însemnate şi într-o localitate din Harghita unde un fulger a aprins o şură de fân. Din cauza vântului puternic, focul s-a răspândit rapid la căpiţele din zonă. Sătenii şi pompierii s-au chinuit ore înşir să stingă flăcările.

O furtuna s-a iscat luni seară în satul Ciuc Sângeorgiu din Harghita. Din cauza unui trasnet, o şura de fân s-a aprins, iar vântul a raspândit flacarile la capiţele din jur. Pâna la venirea pompierilor, oamenii din sat au sarit sa dea o mâna de ajutor la stingerea incendiului. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale.Din fericire, oamenii au reuşit să salveze animalele din grajduri. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.