Acasă Uncategorized Botosani: Prinsi de politistii de frontiera cu 32.000 de pachete de tigari

Botosani: Prinsi de politistii de frontiera cu 32.000 de pachete de tigari

DISTRIBUIȚI

102233 – 29062011 – Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat în localitatea Mitoc doi români care transportau într-un microbuz peste 32.000 pachete de ţigări, timbrate Republica Moldova. Ţigările, marca Plugaru, Monte Carlo şi Winston, erau în colete voluminoase, ambalate în saci. Şoferul a declarat că a achiziţionat ţigările de la mai mulţi localnici din Mitoc şi intenţiona să le comercializeze în localitatea Săveni. Pentru efectuarea transportului, şoferul urma să fie ajutat de un complice, proprietarul de drept al autoturismului.

Ţigările, în valoare de 280.000 lei, au fost ridicate de către poliţiştii de frontieră în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul SPF Stânca. Pe numele celor doi bărbaţi s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru contrabandă şi evaziune fiscală.

În baza probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni a dispus faţă de şoferul microbuzului interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 zile, să nu intre în legătură cu complicele său şi să nu conducă autovehicule. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.