Acasă Uncategorized Brăila: Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, ruşinea PSD

Brăila: Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, ruşinea PSD

DISTRIBUIȚI

101624 – 08062011- Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila şi membru al PSD, a susţinut o conferinţă de presă, în cadrul căreia a avut o ieşire nervoasă, numind mai multe jurnaliste „imbecile” şi „panarame”.

Preşedintele Consiliului Judeţean, care nu e la prima abatere de acest fel, s-a enervat deoarece presa a scris despre un festival organizat de el şi nu au precizat deloc numele lui în material. Bunea Stancu a precizat că o jurnalistă de la Viaţa Brăilei nu ştie să scrie şi că se pricepe doar „să o pipăie primarii”, iar restul jurnaliştilor sunt orbi şi se vând pe doi lei unor „puţoi“. A ajuns panarama asta să vorbească despre spitale. Ce să ştie ea? Habar n-are despre ce este vorba. Probabil că se pricepe la stat cu sânii la soare, să o pipăie primarii, nu la scris“, a spus Bunea Stancu.

Gheorghe Bunea Stancu a ameninţat că le va retrage acreditările tuturor jurnaliştilor care nu îşi vor schimba atitudinea faţă de PSD. „Cei care vin aici să speculeze anumite lucruri…vă anunţ că, dacă nu intraţi într-o normalitate a voastră de media vizavi de PSD, vă retrag acreditarea. Terminaţi cu golănelile astea”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.