Acasă Uncategorized Bucuresti: Sergiu Băhăian a fost condamnat la 26 de ani de închisoare

Bucuresti: Sergiu Băhăian a fost condamnat la 26 de ani de închisoare

DISTRIBUIȚI

102082 – 23062011Sergiu Bahaian, acuzat de instigare la omorarea mai multor persoane, a fost condamnat, joi, la 26 de ani de inchisoare. Decizia tribunalului nu este definitiva, acuzatul putand face recurs.

Sergiu Bahaian a fost arestat in ianuarie 2010. Acuzatia de instigare la omor a fost formulata pentru uciderea lui Petrica Captalan si a lui Ionel Ulezu, care au fost ucisi in anul 2008.

Petrica Captalan a fost lovit in cap cu o bata. Cadavrul sau a fost ingropat, iar deasupra gropii a fost turnata o placa de beton. Ionel Ulezu a fost ucis in acelasi an, fiind ingropat de viu, dupa ce ar fi fost sedat. Dupa aceeasi metoda, deasupra gropii a fost turnata o placa de beton, pe care, ulterior, a fost construit un WC.

Bahaian era capul unui grup infractional organizat din care faceau parte mai multe persoane. Acestia obtineau foloase materiale in mod ilicit prin fraudarea mai multor societati comerciale, cu ocazia incheierii si executarii unor contracte, prin emiterea de file CEC sau bilete la ordin fara acoperire, in numele unor societati fictive. Sergiu Bahaian si asociatii sai deschideau firmele pe numele unor persoane fara adapost, pe care apoi le ucideau. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.