Acasă Uncategorized Bucureşti: Adrian Năstase: Traian Băsescu şi Traian Igaş vor să bage frica...

Bucureşti: Adrian Năstase: Traian Băsescu şi Traian Igaş vor să bage frica în poliţişti

DISTRIBUIȚI

101596 – 07062011- Disponibilizarile care se fac la Ministerul de Interne constituie o strategie pusa la cale de Traian Igas si Traian Basescu de destructurare a aparatului de ordine publica, prin frica, sustine preşedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.

„Ea nu este o decizie disperata, generata de lipsa de bani, ci una extrem de bine calculata, gandita poate in laboratoarele celor care spun povesti cu pitici si Baba Cloanta. Care este efectul unei astfel de decizii? Este unul puternic, de natura psihologica. In cazul politistilor, vorbim de o categorie cu un grad destul de ridicat de solidaritate interna.

O masura ca asta are menirea de a sparge aceasta solidaritate, prin aducerea individului – in acest caz politistul cu sotie, copii si rate la banci – in situatia disperata in care nimeni si nimic nu mai conteaza, dincolo de propria situatie”, scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

„Toata aceasta strategie nu are alt scop final decat facilitarea masurii de destructurare a aparatului de ordine publica, prin concedieri masive, care va fi pusa in practica, dupa cum ne-a informat Igas, incepand cu luna viitoare. Acum, li s-a aratat politistilor, care nu ii au in spate pe Igas sau pe Boc, ce pot pati daca indraznesc sa protesteze atunci cand colegii lor vor fi dati afara. Nu vor concedieri – atunci sa incerce sa traiasca cu veniturile taiate!”, mai spune deputatul PSD în postarea de pe blog. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.