Acasă Uncategorized Bucureşti: Conferinţa Anuală a Societăţii Internaţionale de Management al Situaţiilor de Urgenţă

Bucureşti: Conferinţa Anuală a Societăţii Internaţionale de Management al Situaţiilor de Urgenţă

DISTRIBUIȚI

101571 – 06062011 – Specialişti din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U.) vor participa la Conferinţa Anuală a Societăţii Internaţionale de Management al Situaţiilor de Urgenţă – TIEMS (The International Emergency Management Society), care va avea loc în perioada 7-10 iunie a. c., la Hotelul Intercontinental din Bucureşti.

Acest eveniment, care reuneşte experţi în domeniu din peste 30 de ţări, este organizat în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Centrul Naţional APELL pentru Managementul Dezastrelor şi cu sprijinul nemijlocit al filialei TIEMS România. TIEMS International este o organizaţie non-guvernamentală cu sediul în Belgia, fondată în 1993 la Washington şi recunoscută pentru implicarea ca partener în proiecte de cercetare şi dezvoltare de tehnologii specifice managementului situaţiilor de urgenţă.

Alături de expozanţi, la conferinţă vor susţine prelegeri, alături de reprezentanţi ai unor firme de prestigiu, şi specialişti în managementul dezastrelor din inspectoratele pentru situaţii de urgenţă şi alte instituţii româneşti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.