Acasă Uncategorized Bucureşti: Dan Voiculescu: Proiectul de modificare a Constituţiei popus de Traian Băsescu...

Bucureşti: Dan Voiculescu: Proiectul de modificare a Constituţiei popus de Traian Băsescu este un “scenariu SF”

DISTRIBUIȚI

 – 101499 – 02062011 -Senatorul PC, Dan Voiculescu, considera ca proiectul de modificarea a Constitutiei propus de Traian Basescu este un „scenariu SF”, si face o paralela intre actiunile presedintelui si ale lui Adolf Hitler.

 

 

„Traian Basescu nu a expus miercuri un proiect de Constitutie, ci un scenariu SF. Cand realitatea devine prea dura, unii se refugiaza in fictiune”, a precizat Dan Voiculescu intr-o postare pe blogul personal.

Senatorul PC reitereaza ca Traian Basescu se poarta acum la fel cum o facea Adolf Hitler, cand era izolat in buncar.

„In 1945, izolat in propriul buncar, si Adolf Hitler facea planuri pentru a recuceri Europa. Acum, domnul de la Cotroceni, care se zbate la 10% din increderea populatiei, care a ratat toate obiectivele de politica interna si externa, care si-a incalcat toate angajamentele, s-a decis sa revizuiasca Constitutia, si nu oricum, ci plasandu-se pe sine deasupra legii si a oamenilor, oferindu-si imunitate absoluta”, scrie Dan Voiculescu.

Insa Dan Voiculescu nu este ingrijorat, deoarece e convins ca proiectul de lege nu va trece la votul Parlamentului. – – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.