Acasă Uncategorized Bucureşti: Despre comunicarea deficitară din ziua de azi cu actorul Eugen Cristea

Bucureşti: Despre comunicarea deficitară din ziua de azi cu actorul Eugen Cristea

DISTRIBUIȚI

102199 – 28062011 – Actorul Eugen Cristea va susţine joi, 30 iunie 2011, începând cu orele 19.00, în foaierul Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, un colocviu despre comunicare şi arta teatrală. Evenimentul face parte din seria colocviilor organizate de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în cadrul unui proiect care caută şi aduce mai aproape de tineri personalităţi ale societăţii româneşti în măsură să le ofere acestora modele şi sfaturi.

Seria colocviilor Fundatiei Dan Voiculescu continuă, de această dată, cu o discuţie despre teatru şi rolul comunicaţional al actorului. Cunoscutul actor de teatru şi film Eugen Cristea va propune publicului tânăr un dialog despre comunicarea non-verbală şi cea interpersonala, cu referiri specifice la limbajul scenic şi relaţia dintre actor şi public.

Discuţiile vor fi însoţite şi de exerciţii de comunicare şi improvizaţie la care cei din sală vor fi invitaţi să participe. Evenimentul va fi unul interactiv şi accesibil tuturor celor dornici să afle mai multe despre comunicare şi secretele unei cariere în actorie de peste 30 de ani.

„Ideea necesităţii unei discuţii despre rolul comunicării mi-a venit în urma unei povestiri, din păcate foarte reală. Este vorba de patru tineri, care nu se văzuseră de multă vreme şi care au luat cu greu hotărârea de a se întâlni la o masă. Au sosit aproape de o oră fixată, s-au salutat vag, după care fiecare a început să bată înfrigurat mesaje pe nelipsitul mobil, ca şi cum nici unul dintre ceilalţi n-ar mai fi fost de faţă. A fost de ajuns să se vadă câteva clipe, după care au redevenit, de bunăvoie, robi ai tastelor ultimului tip de Iphone. Apoi au plecat fiecare încotro”, a declarat Eugen Cristea.

Participarea la colocviile Fundaţiei Dan Voiculescu este liberă. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.