Acasă Uncategorized Bucureşti: Emisiune filatelică dedicată celor 30 de ani trecuţi de la descopererirea...

Bucureşti: Emisiune filatelică dedicată celor 30 de ani trecuţi de la descopererirea virusului HIV

DISTRIBUIȚI

101584 – 07062011 – Romfilatelia introduce în circulaţie emisiunea de mărci poştale dedicată unui eveniment de importanţă mondială – 30 de ani dedicaţi luptei împotriva HIV/SIDA.

În anul 2011 se împlinesc 30 de ani de la descoperirea virusului HIV şi, totodată, 30 de ani de luptă împotriva acestui flagel mondial.

România a fost invitată de Uniunea Poştală Universală să se alăture şi să susţină proiectul social aniversar, alături de Biroul Naţiunilor Unite pentru HIV/SIDA (UNAIDS), Organizaţia Internaţională a Muncii şi UNI Global Union.

În ultimii 20 de ani, România a depus eforturi deosebite pentru a opri răspândirea infecţiei cu HIV.

În urma colaborării cu Reprezentanţa UNICEF în România şi Centrul Român HIV/SIDA, Romfilatelia introduce în circulaţie marca poştală cu tematică socială concomitent cu deschiderea, la sediul ONU de la New York, a lucrărilor Adunării la Nivel Înalt, care au ca temă lupta împotriva HIV/SIDA.

Începând cu data de miercuri, 8 iunie 2011, emisiunea filatelică 30 de ani dedicaţi luptei împotriva HIV/SIDA va putea fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.