Acasă Uncategorized Bucureşti: Expozitia Internationala Dunărea şi Delta, prima manifestare de acest gen organizata...

Bucureşti: Expozitia Internationala Dunărea şi Delta, prima manifestare de acest gen organizata în Romania

DISTRIBUIȚI

102047 – 22062011 – Intre 23 si 26 iunie 2011 Complexul Expozitional Rompexpo din Bucuresti va gazdui Expozitia Internationala Dunarea si Delta, anunţă Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica (IRICE).

Este prima editie a unei manifestari de acest gen care, conform organizatorilor,isi propune sa devina suportul real in dezvoltarea unei platforme pentru incurajarea si inlesnirea parteneriatelor, atat intre autoritatile locale si regionale, cat si intre autoritati, mediu privat si organisme neguvernamentale, prin generarea de proiecte pentru cresterea nivelului economic al macro-regiunii Dunarea.

IRICE va asigura inaltul sau patronaj pentru conferinta internationala “Dunarea si Delta Dunarii: perspective si provocari”, care va avea loc in data de 23 iunie.In cadrul acestei conferinte vor lua cuvantul personalitati importante ale vietii publice romanesti si internationale, printre care: prof.dr. Anton Caragea, directorul IRICE, dr. Petru Lificiu, vice-presedintele ANRE si presedinte al Forumului Ecologist.

Intre oaspetii internationali se evidentiaza Yacoub Yousef al Hosani – ambasadorul Emiratelor Arabe Unite in Romania si Salem Al Jaber-ambasadorul Statului Qatar in Romania.

La aceasta importanta manifestare in beneficiul Deltei sunt invitati sa participe autoritatile, institutiile publice locale si regionale implicate in implementarea, coordonarea si aplicabilitatea programelor de cooperare regionala in toate domeniile prioritare indentificate in Strategia Dunarii: transport, energie, turism, protectia mediului, dezvoltare rurala, tehnologii informationale si de comunicatii, cultura, educatie si cercetare, dar si reprezentanti ai comunitatii de afaceri si ai mediului neguvernamental. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.