Acasă Uncategorized Bucureşti: Fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost trimis în judecată pentru tentativă...

Bucureşti: Fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat

DISTRIBUIȚI

101727 – 10062011- Fiul senatorului PDL Sorina Placinta a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat, talharie, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, in legatura cu incidentul din 6 decembrie 2010, cand si-a agresat prietena in zona Berzei din Capitala.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au decis incetarea urmaririi penale fata de Andrei Placinta pentru lovire sau alte violente si distrugere, dupa ce prietena acestuia si-a retras plangerea penala.

Conform procurorilor, in seara zilei de 6 decembrie 2010, pe strada Berzei din Capitala, pe fondul unor neintelegeri cu prietena sa, Andrei Placinta a lovit-o pe aceasta si a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota si plafonul autoturismului tinerei, pe care l-a deteriorat, indoind capota si spargand luneta.

In momentul in care in apararea fetei au intervenit doi barbati, Andrei Placinta, aflat la volanul unui autoturism marca Renault, s-a urcat de mai multe ori cu masina pe trotuar, cu intentia vadita de a-i lovi.

In aceste conditii, in timp ce incerca sa tina cu mainile de capota masinii, unul dintre barbati a cazut in fata autoturismului, iar Andrei Placinta, prin manevre succesive in fata si in spate, a trecut peste el, provocandu-i mai multe leziuni traumatice care au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si au necesitat, pentru vindecare, 40-45 de zile de ingrijiri medicale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.