Acasă Uncategorized Bucureşti: Grecia, paralizată încă o dată de greva generală

Bucureşti: Grecia, paralizată încă o dată de greva generală

DISTRIBUIȚI

101806 – 15062011 – Administratia, comertul si transporturile din Grecia vor fi serios afectate miercuri de protestele fata de masurile de austeritate si privatizarilor. Practic, Grecia va fi paralizata de greva generala si de manifestatiile din Atena si principalele orase ale tarii.

Protestatarii au in plan sa inconjoare, de la primele ore ale zilei, Parlamentul, pentru a-i impiedica pe politicieni sa intre in cladire.

Niciun vapor nu va pleca miercuri spre insulele grecesti din Marea Egee (est) sau Marea Ionica (vest) din cauza unei greve convocate de sindicatele marinarilor.

Transportul feroviar nu va functiona, iar scolile si ministerele vor fi, majoritatea, inchise. Niciun buletin de stiri nu va fi transmis, iar transportul urban se va opri timp de trei ore la inceputul si la sfarsitul zilei.

Apelul la greva generala in Grecia este al treilea de la inceputul anului lansat de principalele sindicate din tara pentru a denunta noul plan de austeritate si privatizari care trebuie votat pana la sfarsitul lui iunie pentru reducerea datoriei si deficitului tarii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.