Acasă Uncategorized Bucureşti: Încă o clientă a ANI: deputatul PSD Ileana Cristina Dumitrache –

Bucureşti: Încă o clientă a ANI: deputatul PSD Ileana Cristina Dumitrache –

DISTRIBUIȚI

101447 – 01062011 Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat, în urma procedurilor de evaluare, indicii cu privire la săvârşirea de către deputatul PSD Ileana Cristina Dumitrache, a infracţiunii de fals în declaraţii ca urmare a declarării necorespunzatoare a adevărului cu privire la veniturile dobândite şi calităţile deţinute.

Conform reprezentanţilor ANI, în declaraţia de avere depusă la data de 15

 decembrie 2008, deputatul nu a menţionat veniturile din salarii la funcţia de bază de la angajatorul S.C. Eurosantis S.R.L.; în declaraţia de avere depusă la data de 3 februarie 2009, nu a menţionat veniturile din salarii la funcţia de bază de la angajatorul Camera Deputaţilor, veniturile din salarii în afara funcţiei de bază de la angajatorul S.C. 2X1 Holding Cape Midia Shipyard S.A. – Năvodari, precum şi venituri din salarii în afara funcţiei de bază de la angajatorul Fundaţia Gaudeamus; în declaraţia de avere depusă la data de 9 iunie.2009, nu a menţionat veniturile din salarii în afara funcţiei de bază de la angajatorul S.C. 2X1 Holding Cape Midia Shipyard S.A. – Năvodari şi veniturile din salarii în afara funcţiei de bază de la angajatorul Fundaţia Gaudeamus;în declaraţia de avere depusă la data de 11 iunie 2010, nu a menţionat veniturile din salarii în afara funcţiei de bază de la angajatorul S.C. 2X1 Holding Cape Midia Shipyard S.A. – Năvodari;în declaraţia de avere semnată şi datată 19 octombrie 2010, nu sunt menţionate veniturile din salarii în afara funcţiei de bază realizate de la angajatorul S.C. 2X1 Holding Cape Midia Shipyard S.A. – Năvodari; în declaraţia de interese depusă la data de 15 decembrie 2008, nu au fost înscrise informaţii la niciuna dintre rubricile formularului, deşi, conform datelor înscrise la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, reiese că Ileana Cristina Dumitrache deţine calitatea de asociat în cadrul S.C. Dacia Tour S.A. Constanţa.

 

 

Având în vedere cele de mai sus, ANI a dispus sesizarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la posibila săvârşire de către deputatul Ileana Cristina Dumitrache a infracţiunii de fals în declaraţii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.