Acasă Uncategorized Bucureşti: Pentru cei fara asigurari de sanatate se deschide Policlinica Sociala

Bucureşti: Pentru cei fara asigurari de sanatate se deschide Policlinica Sociala

DISTRIBUIȚI

102153 – 27062011– Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, inaugureaza marţi, 28 iunie a. c., Policlinica Sociala, din strada Dristor (intersectia cu Baba Novac), proiect realizat prin Direcţia Generală de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, cu sprijinul Fundatiei Regina Maria. Noua Policlinica sociala raspunde unei nevoi de sanatate publica, adresandu-se persoanelor neasigurate in sistemul asigurarilor de sanatate, care nu pot beneficia gratuit de consultatii din partea medicilor de specialitate, precum si persoanelor fara adapost de pe raza municipiului Bucuresti. In cadrul policlinicii, pe langa servicii de asistenta sociala si psihologica specifice, vor fi oferite gratuit consultatii în urmatoarele specializari: medicina interna, cardiologie, mica chirurgie, ecografie, laborator, ORL, stomatologie, dermatologie, oftalmologie, de catre reputati medici voluntari din cadrul clinicilor Regina Maria – reteaua privata de sanatate.

 

 Consultatiile se vor efectua pe baza de programare la sediul clinicii, beneficiarii fiind îndrumati si consiliati cu privire la modalitatea de asigurare in cadrul sistemului public, alternative de tratament a afectiunilor cronice, includerea in programele nationale de sanatate, includerea pe listele medicilor de familie.

Programul policlinicii este de luni pana vineri, intre orele 9-17.

Sediul policlinicii a fost renovat si dotat de catre Fundatia Regina Maria, care va asigura si partea de personal medical, in timp ce Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti va asigura administrarea si serviciile specifice, conexe actului medical. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.