Acasă Uncategorized Bucureşti: Poliţist arestat preventiv pentru trafic de influenţă

Bucureşti: Poliţist arestat preventiv pentru trafic de influenţă

DISTRIBUIȚI

101674 – 09062011- Un agent de poliţie din cadrul Politiei Capitalei a fost arestat preventiv sub acuzatia de trafic de influenţă şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

În noiembrie 2010, politistul bucurestean a cerut şi primit de la cetăţeanul I. A. suma de 500 lei şi 150 euro cu promisiunea că îl va ajuta să înmatriculeze un autoturism OPEL, pe care îl deţine fratele acestuia. Agentul a lăsat să se creadă că are influenţă asupra unor poliţişti cu atribuţii în ceea ce priveşte înmatricularea autovehiculelor.

În cursul aceleiaşi luni, P.M. a pretins şi a primit de la un conducător auto 500 euro pentru a interveni pe lângă poliţişti din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră în vederea soluţionării favorabile a unui dosar penal în care bărbatul este cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În aprilie 2011, politistul a mai primit 250 euro pentru a interveni pe lângă angajaţi din cadrul Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule – Biroul Examinări, în vederea facilitării obţinerii permisului de conducere categoria B.

           În luna mai 2011, poliţistul a condus autoturismul marca Opel aparţinând denunţătorului I. D., pe drumurile publice, după ce în prealabil a montat pe acesta plăcuţele cu numărul de înmatriculare aparţinând unui autoturism Dacia 1300 proprietatea unei alte persoane. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.