Acasă Uncategorized Bucureşti: Spălătorii sociale în toate cartierele Capitalei

Bucureşti: Spălătorii sociale în toate cartierele Capitalei

DISTRIBUIȚI

101626 – 08062011- Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat prima spalatorie sociala din tara, in calea Grivitei nr 216.

Prin acest proiect, Primaria Municipiului Bucuresti continua strategia prin care sunt oferite servicii cetatenilor aflati temporar in dificultate financiara.

Primarul general a aratat ca municipalitatea, prin Directia Generala de Asistenta Sociala urmareste infiintarea mai multor astfel de spalatorii in toate cartierele Capitalei.

’’Deocamdata este vorba doar de un proiect pilot insa noi am gandit aceasta investitie pentru toate cartierele in care locuiesc oameni cu posibilitati reduse. Poate ca este prea putin pentru nevoile care astazi ii framanta pe foarte multi locuitori ai Capitalei. Sunt foarte multi oameni care nu au posibilitati. Dorim sa-i sprijinim, dorim sa-i ajutăm”, a spus Sorin Oprescu.

Spalatoria sociala este un proiect coordonat de Primaria Capitalei, prin Directia Generala de Asistenta Sociala, Asociatia Portico, cu sprijinul Whirlpool Unilever si pune gratuit la dispozitia tuturor persoanelor cu venituri mici si a familiilor numeroase servicii de consiliere in domeniul igienei personale, detergent si balsam donat de Unilever, precum si zece masini de spalat si zece uscatoare semiprofesionale oferite de Whirlpool, dintre care una dedicata nou-nascutilor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.