Acasă Uncategorized Bucureşti: Tabere de cartier în Sectorul 6

Bucureşti: Tabere de cartier în Sectorul 6

DISTRIBUIȚI

102033 – 22062011 – Peste 100 de copii din Sectorul 6 participă, începând din această săptămână, la tabere de cartier organizate la iniţiativa  Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în incinta Şcolii Generale nr. 157 din cartierul Militari şi a Şcolii Generale nr. 167 din cartierul Crângaşi din Bucureşti.

Proiectul are ca scop includerea copiilor defavorizaţi, care nu au posibilitatea de a merge în tabere la mare sau la munte, într-un program de educaţie non-formală şi de petrecere a timpului liber pe parcursul vacanţei de vară. Activităţile din tabere sunt susţinute, pe lângă psihologii şi animatorii angajaţi ai DGASPC Sector 6, de un grup de 20 liceeni voluntari de la liceele Lovinescu, Tudor Vianu şi Marin Preda. 

În perioada 20 iunie – 3 iulie, copiii vor participa la taberele de cartier între orele 9.00 – 15.00, de luni până vineri, în acest interval fiind organizate scenete, jocuri, concursuri, ştafete, ateliere creative şi alte acţiuni ludice, avându-se în vedere potenţialul educativ şi de socializare al acestor activităţi.

Proiectul “Tabere de cartier”, a fost iniţiat în urmă cu doi ani cu ajutorul unui grup de voluntari Scout din Franţa. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.