Acasă Uncategorized Bucureşti: Trei deputati cer ca votul privind ridicarea imunitatii sa nu mai...

Bucureşti: Trei deputati cer ca votul privind ridicarea imunitatii sa nu mai fie secret

DISTRIBUIȚI

102116 – 24062011 – Deputatii PDL Raluca Turcan, Sulfina Barbu si Sever Voinescu au depus o initiativa legislativa de modificare a Regulamentului Camerei Deputatilor prin care votul privind ridicarea imunitatii unui deputat sa fie exprimat in mod deschis, nu secret.

„Am depus impreuna cu Sulfina Barbu si Sever Voinescu o propunere de modificare a Regulamentului Camerei Deputatilor, cerand ca votul in cazul ridicarii imunitatii deputatilor sa fie transparent si nu secret, asa cum e acum. Sper ca aceasta propunere sa treaca”, a declarat, vineri, Raluca Turcan.

Turcan considera ca modificarea legislativa poate veni in completarea prevederilor referitoare la regimul imunitatii parlamentare a proiectului de revizuire constitutionala pe care presedintele Traian Basescu l-a remis Parlamentului. „Parlamentarii nu vor mai putea fi aparati de acest statut al lor atunci cand sunt suspectati de coruptie. Imunitatea parlamentara trebuie sa aiba legatura doar cu pozitiile si opiniile politice, dar sa nu-i protejeze pe parlamentari daca incalca legea”, a spus deputatul PDL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.