Acasă Uncategorized Bucureşti: Tărgul Moşilor şi al Rusaliilor în Parcul Naţional

Bucureşti: Tărgul Moşilor şi al Rusaliilor în Parcul Naţional

DISTRIBUIȚI

101645 – 08062011- Produse traditionale romanesti si internationale, preparate din carne, berbecuti la protap, suveniruri lucrate manual de catre mestesugari populari si dulciuri de toate felurile – sunt numai cateva dintre surprizele cu care sunt asteptati bucurestenii, in aceste zile, in Parcul National, la Targul Mosilor si al Rusaliilor organizat de Primaria Sectorului 2.

Sub sloganul „Hai la Mosi, la Mosi, la Mosi” evenimentul se desfăşoară in perioada 8 – 14 iunie a.c. iar scopul este acela de a reuni intr-o singura locatie cei mai priceputi bucatari si mestesugari care atrag cumparatorii cu marfurile lor de exceptie.

Participantii la eveniment au posibilitatea sa deguste si sa cumpere, atat produse traditionale romanesti, cat si internationale prezentate de expozanti, alaturi de decoratiuni, cadouri si suveniruri, obiecte din sticla, lemn, cadouri diverse, obiecte lucrate manual, artizanat si multe altele. In cadrul evenimentului sunt prezenti producatori autohtoni de cozonaci, turta dulce, miere, produse de panificatie, vinuri, branzeturi, carnati, pastrama etc. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.