Acasă Uncategorized Bucureşti: Un membru al CNA a scos “pistolul” pe masă în timpul...

Bucureşti: Un membru al CNA a scos “pistolul” pe masă în timpul audierilor din Parlament

DISTRIBUIȚI

102039 – 22062011Constantin Duţu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a scos un pistol de jucărie pe masă în timpul unei şedinţe la Parlament  în care era audiat. Gluma nu a fost gustată de parlamentari şi audierile au fost oprite imediat.

Incidentul s-a petrecut în timpul audierii lui Duţu în Comisiile de cultură ale Parlamentului. O sesizare depusă la comisiile de cultură cerea să se analizeze o eventuală incompatibilitate a lui Duţu, care ar fi avut condamnări penale în România şi Italia.

„Ăsta nu e un pistol adevărat, e un pistol de jucărie”, a spus Duţu, citat de Realitatea Tv, susţinând că l-a adus „ca să îl vadă domnul Sergiu Nicolaescu”.

Pentru a argumenta că procesele sale au fost înscenate în timpul comunismului, Duţu a venit cu un pistol, care ulterior avea să se dovedească a fi doar de jucărie. Duţu l-a pus pe masă lângă deputaţii Raluca Turcan şi Eugen Nicolăescu.

Duţu a spus că el a fost actor, iar acel pistol de recuzită, pe care l-a folosit în piesa „Bonnie şi Clyde„, a fost considerat adevărat de regimul comunist, şi pentru că îl deţinea, autorităţile au vrut să-l condamne.

Gluma lui Duţu nu a fost gustată de aleşi, iar preşedinta comisiei, Raluca Turcan, a suspendat şedinţa taxând drept inadmisibil comportamentul său. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.