Acasă Uncategorized Bucureşti: UNPR il si vede pe Vanghelie de partea sa

Bucureşti: UNPR il si vede pe Vanghelie de partea sa

DISTRIBUIȚI

102215 – 29062011– Plecarea la UNPR sau o candidatură ca independent la Primăria Capitalei sunt soluţiile la care ar putea recurge Vanghelie după ce a rămas fără şefia Organizaţiei PSD Bucureşti. Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, spune că Vanghelie ar fi „bine-venit“ în acest partid pentru că este „un om de stânga“, care şi-a dovedit potenţialul electoral. „Eu personal aş fi de acord cu venirea lui Marian Vanghelie în UNPR pentru că este un om de stânga şi care a demonstrat nu o dată că poate face performanţă electorală. Ar fi bine venit. Dar vorbesc din punctul meu de vedere, nu am discutat cu nimeni din conducerea partidului acest subiect”, a declarat Marian Sârbu, citat de cotidianul Adevărul. Liderul UNPR s-a arătat optimist în privinţa impactului pe care îl va avea în partid la eventuala intenţie a lui Vanghelie de a li se alătura. „Eu personal nu cred că va exista o opoziţie. Poate mai degrabă vot fi anumite reţineri, dar unele nesemnificative.

 

 

 Nu ştiu însă dacă va vrea să vină, l-am auzit că vrea să rămână în PSD”, a mai spus Marian Sârbu. Preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, s-a dovedit mult mai rezervat în privinţa posibilităţii de a redeveni coleg de partid cu Marian Vanghelie. „Dacă cineva doreşte să vină la noi în partid, trebuie să exprime această opţiune. Până atunci nu mă pronunţ”, s-a mulţumit să spună Diaconescu. Numai că nici înregimentarea în partidul lui Gabriel Oprea nu pare să-l ajute pe Vanghelie ca să candideze la Primăria Capitalei, plan pe care i l-a încurcat Victor Ponta. În UNPR, primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, despre care presa a scris că are o relaţie foarte bună cu Elena Udrea, este şi el tentat de o candidatură la Bucureşti, potrivit unor surse din partid.

Vanghelie ar putea lua însă în calcul şi varianta intrării pe cont propriu în bătălia electorală pentru  Bucureşti. „Nu exclud să candidez ca independent dacă USL nu mă va susţine”, spunea Vanghelie într-un interviu acordat pentru „Adevărul” în urmă cu trei luni. Vanghelie a experimentat „independenţa” şi la alegerile din 2004, când a câştigat Primăria Sectorului 5 din primul tur. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.