Acasă Uncategorized Bucureşti: Victor Ponta, chemat la ANAF pentru verificarea declaraţiilor de venit

Bucureşti: Victor Ponta, chemat la ANAF pentru verificarea declaraţiilor de venit

DISTRIBUIȚI

102013 – 22062011 – Presedintele PSD Victor Ponta este chemat, vineri, la ANAF, pentru a-si prezenta declaratiile de venit din perioada 2008 – 2009. Astazi am primit aceasta solicitare. Ieri, domnul Basescu a incercat sa negocieze cu mine, ca stie el de contracte… Probabil, dezamagit ca l-am refuzat, mi se cere sa ma duc la ANAF”, a comentat, miercuri, liderul PSD. Ponta a explicat ca trebuie sa se prezinte cu declaratiile din 2007-2008, documente pe care le-a depus la ANAF in perioada respectiva. „Doar nu le-am dus la Biserica Catolica”, a spus, ironic, Ponta. El a subliniat ca nu a avut niciodata relatii cu statul, apreciind ca ANAF i-a solicitat declaratiile depuse in urma cu doi ani, dupa incidentul de marti, de la Cotroceni, cand liderii USL si presedintele Traian Basescu si-au lansat, reciproc, o serie de atacuri ironice si incisive. “Suntem in 2011, la o zi dupa intamplarea la Cotroceni. S-a intamplat doar ca ieri l-am suparat pe domnul Basescu.

 

Si bine am facut ca l-am suparat. Lucrurile astea au legatura (…) Ma prezint unde doresc ei, insa cu regionalizarea tot nu sunt de acord”, a conchis Ponta.

Pe de alta parte, presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a amintit de verificarile incepute la sfarsitul lui 2010 la complexele Turceni si Rovinari. „Dupa ce au fost gasite mai multe nereguli la complexele energetice, inspectorii au ajuns la cabinetul de avocatura al senatorului PSD, Dan Sova”, a spus presedintele ANAF, precizand ca, de la cabinetul lui Sova „s-au descoperit tranzactii catre cabinetul domnului Ponta”.

Seful Fiscului a declarat ca senatorul PSD a incasat suma de 7,1 milioane de euro, bani din care i-ar fi revenit o parte si lui Victor Ponta. La insistentele moderatorului, Sorin Blejnar a marturisit ca nu are dovezi care sa arate clar ca liderul PSD ar fi primit vreun ban si, in cazul in care ar fi primit, nu poate demonstra ca tranzactia a fost ilegala. In finalul interventiei, Sorin Blejnar a spus ca „de trei ani sunt tinta permanenta a domnului Ponta pentru ca este verificat de ANAF”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.