Acasă Uncategorized Chişinău: Rezultate preliminare: Dorin Chirtoaca ramane primar al Chisinaului

Chişinău: Rezultate preliminare: Dorin Chirtoaca ramane primar al Chisinaului

DISTRIBUIȚI

101928 – 20062011 – Candidatul PL şi al AIE la funcţia de primar al Chişinăului a câştigat scrutinul din 19 iunie 2011, reiese din datele prezentate de Comisia Electorală Centrală (CEC), care arată că pe Chirtoacă şi Dodon îi despart 4422 de voturi. (Chirtoacă – 186916; Dodon – 182494, transmite Unimedia.

Potrivit datelor CEC, Dorin Chirtoacă va redeveni primar datorită voturilor venite din suburbii pe ultima sută de metri, în special cele de la Durleşti.

 După numărarea a 100% din procese verbale, Dorin Chirtoacă a adunat 50,6% din voturi, iar Igor Dodon – 49,4%. „Datele au un caracter preliminar până nu primim originalul proceselor verbale”, a declarat la orele 5.00 dimineaţa preşedintele CEC, Iurie Ciocan.

Igor Dodon a câştigat peste 50% din voturi în oraşul Chişinău, însă Dorin Chirtoacă a acumulat majoritatea voturilor în suburbii. Victoria candidatul liberal urmează să fie confirmată oficial şi de Comisia Electorală Centrală azi la orele 11.00.

Membrii PL confirmă că numărătoarea paralelă a formaţiunii îl dă pe Dorin Chirtoacă câştigător. PCRM şi Igor Dodon nu au avut o reacţie oficială deocamdată.  – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.