Acasă Uncategorized Curtea de Argeş: Un profesor s-a spânzurat din cauza datoriilor

Curtea de Argeş: Un profesor s-a spânzurat din cauza datoriilor

DISTRIBUIȚI

101544 – 06062011 – Un profesor de georgrafie din Curtea de Argeş s-a spânzurat din cauza datoriilor. Acesta nu a lăsat niciun bilet prin care să îşi motiveze gestul, lăsând în urma sa o soţie şi un copil de doi ani îndureraţi, scrie Adevărul.

            Adrian Florescu, de 33 de ani, preda geografia la Şcoala Generală nr. 6 din Curtea de Argeş. Cum salariul de profesor nu-i ajungea pentru a-şi întreţine familia, bărbatul a înfiinţat şi o firmă de IT. Făcuse pentru asta un credit la bancă şi cumpărase un apartament în blocul în care locuia, dar la o altă scară, unde a înfiinţat sediul firmei.

            Cum firma nu-i aducea un profit foarte mare, profesorul s-a trezit înglodat în datorii şi cuprins de disperare, era tot mai abătut în ultima perioadă.

Duminică dimineaţa bărbatul i-a spus soţiei că merge până la firmă pentru a-i vinde un calculator unui client. După câteva ore, speriată că bărbatul nu se mai întoarce acasă, femeia a mers la firmă, iar când a deschis uşa a avut parte de o imagine terifiantă. Cadavrul soţului său zăcea atârnat în ştreang, de conducta de gaze. Ţipătul de durere al femeii a răsunat în tot blocul, iar vecinii au sunat imediat la 112.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă pe Adrian Florescu. Bărbatul nu a lăsat în urma sa niciun bilet pentru a-şi motiva gestul. Acesta avea un copil de doi ani care va creşte fără tată. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.